Workshop culinar


Workshop Culinar

Totul a pornit cu o invitatie la un workshop culinar, pe care am onorat-o cu placere…..

De atunci, am inceput sa inteleg mult mai clar lucrurile care se intampla si in afara bucatariei si cum percep oamenii arta culinara, gastronomia in general.

Este ca si cum ti-ai inchiria un bucatar, il aduci la tine in bucatarie si vrei sa-l intrebi toate “maruntisurile”, de genul: cum gatim corect legumele, de ce piureul lui de morcovi este asa cremos sau cum se taie corecto ceapa etc.?

Ce face Bedo Events la workshop-ul culinar?

Scoate bucatarii de “sub hote” si ii “serveste pe tava” consumatorilor de informatii gastronomice. Insa, pentru a cunoaste foarte bine ce mancam, ce avem in farfurie, trebuie sa cunoastem foarte bine cum se gateste preparatul, cate sunt secretele unei mancari gustoase si sanatoase.Chef Bogatu

Bedo Events lucreaza cu cei mai buni bucatari, care prin intermediul workshop-urilor culinare, vor dezvalui atat “trucurile” pentru pregatirea unui preparat deosebit, cat si informatii generale despre bucatarie.

Chef Mihai Romaniuc si Chef Dan Bogatu se vor ocupa de workshop-uri si cursuri de bucatarie deschise si dedicate publicului larg.Chefs

Sesiunile deschise vor fi adresate atat publicului amator sau pasionat de gatit, cat si celor experimentati in taina bucatariei. Programele vor cuprinde o tematica variata: de la notiuni, simple, de baza (de exemplu sosuri, salate etc) pana la cele mai extravagante si nonconformiste (de exemple preparate de top, avangardiste etc).

Va asteptam cu drag la workshop-urile noastre culinare sau putem organiza impreuna un astfel de program!

Bedo Events – Be inspired. Do it smart!Sculptura fructe

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *