Supa de bere



BeerSoup

Ingrediente:

  • branza Cheddar picanta
  • bere nefiltrata 2 sticle
  • unt  50 g
  • faina 60 g
  • smantana lichida 1 pahar
  • zahar 1 lingurita
  • scortisoara 1 lingurita
  • sare si piper dupa gust
  • paine prajita 4-5 felii
  • supa de pui 3 cani

Mod de preparare
1. Se pregateste un rantas din unt si faina, la foc mic, pana capata o culoare aurie si se ingroasa.

 2. Apoi se stinge cu bere si se adauga supa.

recipe_page

3. Dupa, se adauga sare, piper, zahar si scortisoara.

4. Se lasa oala cu supa la foc mic, sa dea in cateva clocote, pana ce se leaga; la final, se adauga smantana.

  5. Se prajesc usor cele 4-5 felii de paine, se ung cu unt si se pun in castronul cu supa. La sfarsit, deasupra lor, se rade branza Cheddar.

Pofta buna!

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *