Somon la gratar cu legume


 

somon la gratar

Ingrediente:

  • 2 cotlete de somon
  • ciuperci
  • ardei gras
  • ceapa
  • dovlecel
  • vanata
  • usturoi
  • piper
  • lamaie

 

Mod de preparare

1. Se prepara somonul pe gratar (8 minute, pe o parte si inca 8 minute, pe cealalta parte), insa nu inainte de a-l condimenta (foarte putin, pentru a fi cat mai sarac in calorii).

2. Se feliaza legumele, se stropesc cu putin ulei si se asezoneaza cu sare si piper. Dupa aceasta le dam la frigider pentru cateva minute. Le scoatem si le punem pe gratar 6-9 min.

3. Se curata usturoiul si se piseaza intr-un castron cu putin ulei. Apoi se toarna peste legumele montate pe farfurie, impreuna cu medalionele de somon.

Pofta buna!

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *