Servicii


DSC_0083Consiliere pentru deschiderea de noi locatii

Bedo Events furnizeaza analize profesionale si servicii de consultanta restaurantelor, cafenelelor, cluburilor, tavernelor, francizelor, patronilor si oricaror localuri dornice sa aiba un business de succes.

Clientii nostri au raportat economisiri de pana la 50% in costurile operationale si cresterea profitului de pana la 75% dupa utilizarea serviciilor noastre.

 Peste Tilapia cu piure de conopida si panache de legume - Chef Dan Bogatu

Chef Bogatu

Piept de rata - Chef Bogatu Dan

Creare meniu

Suntem specializati in industria food, oferind servicii profesionale, dar si accesibile care se potrivesc atat afacerilor mari, cat si celor mici. Serviciile noastre acopera fiecare aspect al industriei incepand de la pre-conceptie, planificare, grafica si alcatuirea meniului,  pana la operatiuni functionale.

Indiferent daca doriti sa investiti intr-un bar sau un restaurant, daca doriti sa vindeti sau sa construiti sa daca doriti sa planificati deschiderea unui bar sau al altui tip de locatie, noi, Bedo Events, putem sa va ajutam.

10873579_895801033796818_5580623512216533117_o

Pregatirea personalului

Va oferim servicii, la cele mai inalte standarde, pentru pregatirea profesionala a personalului din locatia dumneavoastra.

Va punem la dispozitie personal specializat:

  • echipa de bucatari profesionisti si femei ajutoare in bucatarie
  • echipa de ospatari pentru servire la diverse evenimente
  • personal auxiliar manipulant
  • animatoare si hostesse pentru primire invitati

Logistica bucatarie

Organizarea functionala are drept scop sa identifice si sa conjuge toate datele, regulile si masurile care duc la desfasurarea optima a procesului tehnologic.

Regulile de baza pentru stabilirea corecta si eficienta a tehnologiei unei bucatarii profesionale se stabilesc dupa sarcinile si functiile pe care le are de indeplinit aceasta. Situatiile sunt foarte diferite, astfel ca nu se pot stabili norme universale valabile, ci reguli generale.

Cea mai importanta regula a conceptiei functionalitatii in bucatarie se bazeaza pe structurarea tuturor operatiilor pe activitati principale ale bucatariei propriu-zise, la care se adauga si receptia – depozitarea alimentelor.

Organizam diverse evenimente/ activitati pentru dumneavoastra:

  • Workshop-uri
  • Bufet petreceri corporate
  • Bufet petreceri personale
  • Bufet de fructe/ legume cu decoruri de sculptura (carving)
  • Bar mobil
  • Candy Bar
  • Cascada de ciocolata
  • Pictura pe fata

Bufet de fructe, candy bar și cascadă de ciocolată- Alexandria 03.10.2015

Bufet de fructe ( Eveniment Belvedere) - Chef Bogatu Dan

Azorel

Candy Bar

 

 

 

 

Da o nota !