Muschi de vita tagliata


 

Muschi de vita tagliataIngrediente:

  • 800 g file de vitel
  • 1 legatura mare de ruccola
  • 80 g parmezan
  • 4 linguri ulei de floarea soarelui
  • 4 linguri otet balsamic
  • 60 ml ulei de masline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare

1. Se condimenteaza carnea.

2. Se încige uleiul de masline intr-o tigaie si se prajesc bucatile de carne la foc puternic 3 minute pe fiecare par­te. Se scot din tigaie si se lasa sa se odihneasca 3 minute.

3. Se taie parmezanul felii sub­tiri, folosind instrumentul pentru decojit legume.

4. Se spala si se tapoteaza frunzele de ruccola, apoi se asaza intr-un castron si se amesteca impreuna cu parme­zanul, otetul balsamic si uleiul de masline.

5. Se taie carnea in fasii subtiri si se monteaza pe farfurie. Se acopera cu scalia de parmezan si frunze de  ruccola; în final, se presara piper.

Pofta buna!

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *