Crap la cuptor



crap 2

Ingrediente:

  • 1 crap
  • 2 linguri cu varf de unt
  • 3-4 rosii
  • 3 ardei grasi
  • o lamaie
  • 6-7 linguri de ulei
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2 cepe
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 1 pahar mic cu vincrap3

Mod de preparare

1. Se curata si spala pestele. Se taie in bucati potrivite, se aseaza intr-o tava emailata, se presara cu sare, cimbru, piper, apoi se asterne ceapa taiata felii subtiri, combinata cu felii de rosii si de ardei.

2. Se adauga usturoiul (mujdei), patrunjelul tocat si feliile de lamaie fara coaja. Deasupra se toarna uleiul si vinul.

3. Se da vasul la cuptor cu foc potrivit pentru 40-50 de minute. Daca puneti pestele intreg, puneti-i in interior piper, cimbru si mujdei de usturoi.

Pofta buna!

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *